Sulje

Sivukartta ja haku

​ Suomen rouhein ravintola
ja 30 muuta huippuravintolaa.​

Ylläsjärven Tunturihotelli

Ylläsjärven Tunturihotelli tarjoaa kodikasta majoitusta ja maukasta kotiruokaa. Hotellissa voit viettää rentouttavan aktiiviloman, mieleenpainuvat juhlat, voimaa antavan työhyvinvointipäivän tai romanttisen viikonlopun. Lähetä meille toiveesi unelmiesi lomasta ja räätälöimme sinulle paketin valmiiksi!

Yritys
Sijainti
Tapahtumat
Ylläsjärven Tunturihotelli- retkeilyhenkeä ja Lapin tunnelmaa Ylläsjärven Tunturihotelli sijaitsee upealla paikalla aivan Ylläsjärven rannalla, hiihto-, moottorikelkka-,ja talvikävelyreittien välittömässä läheisyydessä. Kauppaan ja grilli-kahvilaan on matkaa 200m, ravintoloihin ja matkamuistoliikkeisiin 300m, hiihtokeskukseen on vain 4km. Hotellissa on 36 viihtyisää huonetta sekä miesten ja naisten saunat, jotka lämpiävät päivittäin. Lisäksi erillisestä varauksesta saat käyttöösi neljän hengen yksityissaunan. Hotellin yleiset tilat ovat kodinomaiset ja siistit. Aulan vastaanottotiskin viereinen ruokasali on kahdessa kerroksessa. Hotellin alakerrassa sijaitsevat tunnelmallinen takkahuone, saunaosastot ja Safartican safaritalo, josta pääset talvella suoraan hotellista moottorikelkkasafarille ja syksyllä patikoimaan, kalastamaan ja lenkille. Pihapiirin kodassa voi viettää tunnelmallisia nuotioiltoja tai lettukestejä. Hotellin välittömässä läheisyydessä ovat erikseen lämpiävä savusauna ja avantouintipaikka, jossa voi kokeilla myös avantokelluntaa. 200 metrin päässä Ylläsjärven rannalla on myös kylän uusi lähiliikunta- ja toimintapuisto, josta löytyy monitoimipelikenttä hiekkatekonurmella, laavu, uimaranta laitureineen sekä lasten leikkipuisto vaijeriliukuineen.

Kauden avaus 2.-6.12.

Ylläksen piiiiitkä itsenäisyyspäivää edeltävä kauden avausviikonloppu kokoaa yhteen talven uutuudet ja tutut aktiviteetit sekä runsaan tapahtumaohjelman. Maista talvea ja poimi tarjonnasta tekemistä koko perheelle hyödyntämällä avausviikonlopun edut.

Talvennapa Festit

Talven selkä katkaistaan ja kevät saa tulla!