Sulje

Sivukartta ja haku

​ Suomen rouhein ravintola
ja 30 muuta huippuravintolaa.​

Sport Resort Ylläs

Sport Resort Ylläksen alueelta löytyy Suomen suurin Gondoli Ylläs1. Gondolin avulla saavutat kaikki alueen rinteet. Gondolilla voit käydä tutustumassa Ylläksen huipulle ja katsella mahtavia maisemia myös ilman suksia.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Meiltä löydät lasketteluun liittyvät palvelut: lipunmyynnin, vuokraamon, Sport Shopin, ravintolat, hiihtokoulun ja lastenhoitopaikka Peikonpesän! Kesällä pyöräilyä sekä maastossa, että alamäessä.

Kauden avaus 2.-6.12.

Ylläksen piiiiitkä itsenäisyyspäivää edeltävä kauden avausviikonloppu kokoaa yhteen talven uutuudet ja tutut aktiviteetit sekä runsaan tapahtumaohjelman. Maista talvea ja poimi tarjonnasta tekemistä koko perheelle hyödyntämällä avausviikonlopun edut.

Vapaalaskufestivaali Ylläksellä Bar Kaapissa!

Vapaalaskufestivaali & lumiturvakurssi tuo Vapaalaskuiltamien elokuvat ja Arto Majavan lumiturvakurssin kotipaikkakunnallesi marraskuussa!

Ylläs Alpine Games (FIS/NJC)

Alppihiihdon vauhtilajien Nuorten FIS/SM-kilpailut

Ladyt Lumella

Ladyt Lumella! Se aito ja alkuperäinen hulvaton urheiluviikonloppu starttaa jälleen 16.3.2017. Tälläkin kertaa olemme koonneet ainutlaatuisen paketin, joka tänäkin vuonna yllättää.

Ylläs 24H laskukisa

24h on joukkuekisa/yksilökisa, jossa lasketaan 24 tuntia putkeen . Joukkuesarjassa 3 henkilöä muodostavat yhden joukkueen, mutta vain yhden laskijan nousut kirjataan kisan nousuiksi. Lisäksi kisassa on hyväntekeväisyyssarja. Vuonna 2016 lajoituskohteena oli Lapin keskussairaalan lastenosasto. Voittajajoukkue/yksilö on se, joka ehtii laskea eniten mäkeä 24 tunnin aikana.

Ylläs Alpine Games (FIS/NC)

Alppihiihdon vauhtilajien SM/FIS kilpailut