Sulje

Sivukartta ja haku

Ravintola Rouhe

Ravintola Rouhe on koko kansan rouheva ruokaravintola Äkäslompolon kylässä Ylläksellä. Avoinna joka päivä 12:00 - 22:00.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Ravintola Rouhe on marraskuussa 2013 perustettu ravintola Ylläkselle, Äkäslompolon kylään. Tarjoamme ihania makuelämyksiä ja kokonaisvaltaisia kokemuksia. Valikoimissamme on pääosin kotimaisia raaka-aineita sekä moderneja ulkomaan herkkuja. Keittiömme tarjoaa makuelämyksiä laidasta laitaan, ehkä jotain juuri sinulle? Hyvän ruoan paras ystävä on tietenkin loistava seura. Meille mahdut niin yksin, kaksin kuin suuremmallakin seurueella. Tavoitat meidät osoitteesta www.ravintolarouhe.fi/ tai soittamalla numeroon 040 506 4044. Tervetuloa!

Kauden avaus 2.-6.12.

Ylläksen piiiiitkä itsenäisyyspäivää edeltävä kauden avausviikonloppu kokoaa yhteen talven uutuudet ja tutut aktiviteetit sekä runsaan tapahtumaohjelman. Maista talvea ja poimi tarjonnasta tekemistä koko perheelle hyödyntämällä avausviikonlopun edut.

Ravintola Rouhen syntymäpäivät

Ylläksen talvikauden avajaisviikonloppuna vietetään myös Ravintola Rouhen 3-vuotissyntymäpäivää!!

Rouhen Jouluaaton Juhlapöytä

Lauantaina 24.12.2016 klo 12:00-20:00 toivotamme kaikki joulun ja hyvän ruoan ystävät tervetulleiksi nauttimaan kokkiemme loihtimasta herkullisesta joulupäivällisestä.

Ylläs Jazz Blues 2017

Ylläs Jazz Blues –festivaali järjestetään 26. - 29.1.2017 Ylläksellä, Äkäslompolossa. Tänä vuonna festivaali järjestetään 22. kerran.