Sulje

Sivukartta ja haku

Lastenhoito

Ylläsjärvellä Sport Resort Ylläksellä löytyy lastenhoitopalvelu Peikonpesä. Peikonpesässä on suuri sisäleikkiteline pallomerineen, paljon leluja, pelejä, kirjoja ja askarteluvälineitä. Peikonpesän rauhallisessa erillishuoneessa voivat kaikki halukkaat ottaa nokosia pinnasängyssä, matkasängyssä, omissa rattaissa tai lattiapatjoilla. Jo kuuden kuukauden ikäiset vauvat ovat lämpimästi tervetulleita. Varsinaista yläikärajaa ei ole, mutta kokemuksemme mukaan alle 10 -vuotiaat lapset viihtyvät meillä parhaiten. Peikonpesä sijaitsee Cafe Lippuluukun alakerrassa ja toimii hiihtokausina vko 52-16 välisenä aikana. Tervetuloa leikkimään!

Hoitohinnasto

  • 0,5-1 -vuotiaat / years 19 €/h
  • 2-4 -vuotiaat / years 13 €/h
  • 5-7 -vuotiaat / years 12 €/h
  • 8 -vuotiaat ja sitä vanhemmat 10€/h
  • sisaralennus 25% vanhemmasta lapsesta

Hinnaston mukainen maksu on peritään, vaikka vanhempi olisi mukana. Huomioithan että lastenhoito tulee varata viimeistään 1 vrk ennen hoidon tarvetta. Peikonpesä päivystää hiihtokaudella klo 10.30-15.00 välisenä aikana jollon ei tarvitse varata ennakkoon. Ainoastaan sunnuntaina avaamme ennakkovarauksia vastaan.

Varata voi yläkerran Cafe Lippuluukusta tai suoraan Peikonpesästä (p. 040 411 5939).
Huomioithan että puhelu menee hoitajalle ja hänen olisi hyvä saada olla lasten kanssa. Suosittelemme siis lämpimästi suoraan paikalle saapumista. Tervetuloa!