Sulje

Sivukartta ja haku

Kuljetuspalvelut

Ylläs Shuttle

Uutuutena Ylläksellä on maanantaisin ja torstaisin kulkeva edullinen linja Ylläs Shuttle, joka kulkee Ylläsjärven ja Äkäslompolon väliä kuljettaen ihmisiä muun muassa Lainion SnowVillageen, Konijänkän kotieläinpihalle, Karilaan kansallispuiston laduille sekä Onnibussilta ja -bussille.
Matka kylän sisällä maksaa 5 € /hlö ja kylältä toiselle 10 € /hlö.
Lainion SnowVillageen pääset kätevästi Äkäslompolosta 15 €:lla ja Ylläsjärveltä 10 €:lla.

Huomio! Liput kuljetukseen tulee ostaa mielellään edelliseen iltaan klo 20:00 mennessä joko Ylläs Around tai Ylläs Tiketti älypuhelinsovelluksista. Liputtomat otetaan kyytiin, jos on tilaa.

Ylläksen taksit

Ylläksen ja Kolarin alueen taksit voit varata 24h keskuksen numerosta 0200 718 00.
Taksin voi tilata myös Valopilkun kautta. Valopilkkusovellus tulee olla ladattuna älypuhelimeen, jolloin sovellus paikantaa sijiantisi ja ilmoittaa myös taksin saapumisesta.

Valopilkun latauslinkit:


 Aluebussi / Skibussi

Aluebussi / Skibussi liikennöi hissien aukioloaikoina Ylläsjärvellä Kotarovan ja Sport Resort Ylläksen välillä sekä Äkäslompolossa Karilan tienhaaran ja Ylläs-Skin välillä. Skibussi liikennöi myös Ylläs-Skin ja Sport Resort Ylläksen hiihtokeskusten välillä.

Laskettelijoilla on mahdollisuus liittää hissilippuunsa bussin rajaton käyttöoikeus laskettelupäiville hintaan 3,5 € /päivä. Aluelippua (hissilippu + bussilippu) myydään kaikissa hissilippujen myyntipisteissä. Muut kuin laskettelijat voivat ostaa matkalipun bussista hintaan 3,5 € /matka. Kylien välinen liikenne 7 €/hlö (aik.ja lapset) /matka.

Lue lisää Ylläksen aluelippuhinnastosta täältä.

Huom! Kausi- tai firmakortin ostaessasi kuljet aluebusseilla veloituksetta koko kauden!

Aikataulut kokonaisuudessaan löytyvät Ylläs Expressin sivuilta.

Bussilipun ostat helposti etukäteen tai bussiin noustessa YlläsTiketti -sovelluksesta. Veloitus tapahtuu valintasi mukaan pankki- tai luottokortilta tai laskulla. Sovelluksen kautta ostettuihin Skibussilippuihin on lisätty 0,20 €:n maksutapalisä.

Ylläs Tiketin latauslinkit:

Mikäli reitti Skibussipysäkille on outo, valitse lipunostoon Ylläs Around -sovellus, joka ohjaa myös lähimmälle pysäkille.

Ylläs Aroundin latauslinkit:
 

Entäpä auton vertaisvuokraus Ylläksellä?

Voit vuokrata yksityisen henkilön auton käyttöösi haluamaksesi ajankohdaksi: tunniksi, päiväksi tai jopa viikoksi.
Jos olet tullut omalla autolla Ylläkselle, mikset vuokraisi autoasi siksi aikaa kun et itse sitä käytä. Laita autosi tienaamaan sillä aikaa kun et itse sitä tarvitse:

BloxCar ShareIt