Sulje

Sivukartta ja haku

​ Suomen rouhein ravintola
ja 30 muuta huippuravintolaa.​

Kolarin kirkko

Kolarin uusi kirkko rakennettiin vuonna 1965. Se on pystytetty kirkonkylän keskustaan Jokijalan pappilan pellolle. Kirkon suunnitteli kotamalliseksi ja sisätiloiltaan kodikkaan lämpimäksi arkkitehti Veikko Larkas. Kirkossa on tilaa noin 400 hengelle.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Kirkkoon on asennettu vuonna 1977 Kangasalan urkutehtaan valmistamat 15-äänikertaiset urut. Kirkon välittömässä yhteydessä on vuonna 1983 valmistunut seurakuntakoti- ja virastorakennus. Kirkon alttaritaulu on taiteilija Urpo Vainoin käsialaa. Se on saanut nimekseen: "Jeesus vierailee kolarilaisessa kodissa." Taulun sanoma on monitasoinen. Siinä voidaan nähdä kolarilaisperhe arkisessa elämässään. Metsuri-isä on lähdössä työhön ja äiti ja lapsi jäävät kotiin. Koko kotia siunaavana vieraana on ylösnoussut Herra, joka yhä liikkuu seurakuntansa keskellä kärsivänä Vapahtajana.

Suvi Teräsniska "Joulun henki"

Su 18.12.2016 klo 18.00 "Joulun henki" Suvi Teräsniskan joulukonsertti Kolarin kirkossa. Lipunmyynti ennakkoon Lippu.fi Kolarin kirkkoherranvirasto ma-pe 9-13 Ovelta tuntia ennen konserttia.