Hotellit

Ylläksen alueelta löytyy laaja valikoima hotelleja, joista voi valita mieleisensä omien tarpeidensa mukaan. Hotellien yhteydestä löytyy majoituksen lisäksi monipuoliset ravintola-, kokous- ja kylpyläpalvelut sekä erilaiset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

 • Lapland Hotel Ylläskaltio

  Sporttihenkinen perhehotelli, jossa konstailematon loma rakentuu väljistä 2-4 hengen saunallisista huoneista ja maittavista aterioista hotellin viihtyisässä maisemaravintolassa.

 • Lapland Hotel Äkäshotelli

  Hotellimme aikuiseen makuun tarjoaa kaikkea hyvään oloon ja aktiiviseen lomaan Äkäslompolossa, aidossa kylätunnelmassa. Tunturien keskeltä hemmotteluhoitoihin tai minikylpylään, ja illaksi maan kuuluun Pirtukirkkoon viihtymään!

 • SnowVillage

  Olemme sulkeneet tältä kaudelta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Snow Villageen 10.12.2015 alkaen.

 • Hotelli Ylläshumina

  Ylläshumina tunnetaan niin hyvästä ruoasta kuin viihtyisästä ilmapiiristä.Humina on tuttu monelle jo vuosien takaa,palaavathan vakioasiakkaat Huminaan vuosi vuodelta hiihtämään ja nauttimaan keittiön antimista.Humina Pub kruunaa illan.

 • Aurora Estate-Revontulten Tila

  Revontulten Tila sijaitsee Ylläsjärven rannalla ja aukeaa joulukuussa 2015! Tilalla on 8 paikkainen Boutique hotelli ja 50 paikkainen ravintola. Pihapiirissä on tunnelmallinen Jussan pirtti, savusauna ja palju. Myös catering palvelut!

 • Ylläsjärven Tunturihotelli

  Ylläsjärven Tunturihotelli tarjoaa kodikasta majoitusta ja maukasta kotiruokaa. Hotellissa voit viettää rentouttavan viikonlopun, koko perheen aktiiviloman tai virkistävän työhyvinvointipäivän. Räätälöimme pakettisi Sinun näköiseksi!

 • Lapland Hotel Saaga

  Ylläksen monipuolisin rinnehotelli, joka palvelee sinua ympäri vuoden! Majoitu mukavasti, rentoudu kylpylässä, herkuttele ravintolassa ja nauti hemmotteluhoidoissa. Suoraan ovesta pääset patikoimaan, rinteeseen, ladulle!

Majoitus

Kierrä kaikki ladut

Haluatko nähdä tunturit, suot, vanhat metsät; taukoilla tunnelmallisesti autiotuvissa, kodissa ja latukahvioissa? Ota vastaan Ylläksen ystävä...

Lue lisää

Vinkki