Sulje

Sivukartta ja haku

LappeanLohi

Kesäisin LappeanLohessa keskitytään pääasiassa lohenkalastukseen lohirikkaalla Lappean suvannolla Tornionjoella. Vuokraamme välineet ja veneet ja tarvittaessa opastamme kalastuksessa. Voit myös majoittua persoonallisissa huoneissa tai mökeissä. Talvella Lappean Lohen rauhallinen ympäristö houkuttaa nautiskelemaan kiireettömästi revontulien katselusta, pilkkimisestä, moottorikelkkailusta tai muista talven riemuista. Ja ympäri vuoden nautitaan savusaunan löylyistä.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
LappeanLohi on oivallinen pitkopaikka syntymäpäiville, häille ja muille perhejuhlille. Tilava salimme muuntuu helposti kokoustilasta juhlasaliksi tai koulutustilaksi ja keittiömme loihtii tilanteeseen sopivat tarjoilut. LappeanLohen majoitustilat tarjoavat persoonallisia ja kohtuuhintaisia huoneita muutaman poronkuseman päästä Ylläkseltä. Päärakennuksen uniikit huoneet majoittavat lisävuoteineen nelisenkymmentä henkilöä. Mökit ovat pääasiassa kesäkäyttöön, mutta kolmessa suihkulla ja wc:llä varustetussa mökissä voi majoittua myös talvisaikaan.

Lohensoutukoulu

Jykevän kojamon nappaaminen kiinni vieheeseen saa kokeneemmankin kalamiehen kädet tärisemään...

Voimaa luonnosta valokuvauksen keinoin LappeanLohessa

Pehmeä sammal jalan alla, lehdeltä tipahtava kastepisara, tuulessa huojuva puu. Koe metsän ihmeet ja tallenna mieliasiasi tuomaan voimaa arjen kiireessä. Metsällä on lukuisia terveysvaikutuksia. Lisäksi se mm. rentouttaa, lisää itseluottamusta ja selkeyttää ajatuksia.

Leidit Tornionjokivarressa

Unohda arki ja lataa akut syksyyn kanssamme Lapin ainutlaatuisen luonnon syleilyssä. Nostata adrenaliinitasoasi lohestaen, koe metsän voimaannuttava vaikutus ja rentoudu mielen ja kehon yhteistyöstä.