Sulje

Sivukartta ja haku

Sport Resort Ylläs

Sport Resort Ylläksen alueelta löytyy Suomen suurin Gondoli Ylläs1. Gondolin avulla saavutat kaikki alueen rinteet. Gondolilla voit käydä tutustumassa Ylläksen huipulle ja katsella mahtavia maisemia myös ilman suksia.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Meiltä löydät lasketteluun liittyvät palvelut: lipunmyynnin, vuokraamon, Sport Shopin, ravintolat, hiihtokoulun ja lastenhoitopaikka Peikonpesän! Kesällä pyöräilyä sekä maastossa, että alamäessä.

Kansainvälinen rinnehartaus

Su 24.12. klo 24 Kansainvälinen rinnehartaus Iso-Ylläksellä, Ylläsjärvessä. Toimittaa Anu Toivonen.

Ilmainen yömäki ja ilotulitus

Sport Resort Ylläs järjestää kaikille ilmaisen yömäen 31.12.2017 alkaen klo 19 joka päättyy uuden vuoden ilotulitukseen puolilta öin!

Ladyt Lumella

Ihana naisten lasketteluviikonloppu järjestetään yhdeksännen kerran maaliskuussa 2018!

Ylläs-Levi hiihtokilpailu

Maastohiihtokauden kansainvälinen päätöstapahtuma Visma Ski Classics Ylläs-Levi 67 km lauantaina huhtikuun 14.4.2018 kokoaa jälleen yhteen niin amatöörit kuin ammattilaiset – tule sinäkin mukaan!

24h-laskukisa

Ylläs 24h-laskukisa on kaikenikäisille soveltuva kilpailu, jossa lasketaan läpi yön. Kilpailuun voi osallistua yksin tai joukkueena. Mukana myös hyväntekeväisyyssarja, jonka tuotto on kahtena aikaisempana vuonna lahjoitettu Lapin keskussairaalan lastenyksikölle.