Sulje

Sivukartta ja haku

Ski Classics Ylläs-Levi

Visma pääsponsorina Visma Ski Classics -kiertueen Ylläs-Levi -loppunäytöksessä

Visma on pitkille matkoille keskittyvän Visma Ski Classics -maastohiihtosarjan yhteistyökumppani. Visma toimii myös kiertueella viimeisenä käytävän Ylläs-Levin kilpailun pääyhteistyökumppanina Suomessa. Ylläs-Levi on Visma Ski Classics -sarjan uusi osakilpailu kolmen muun uutuuden (Pontresina Sveitsissä, Vasaloppet Kiinassa ja Reistadløpet Norjassa) ohella. Ylläs-Levin kilpailu päättää sarjan 7. kauden (2017). Perinteisellä tyylillä hiihdettävä 60 kilometrin kilpailu käydään 8.4.2017. Kisa alkaa Ylläkseltä, joka on Suomen suosituimpia maastohiihtokeskuksia, ja päättyy Levin laskettelukeskukseen, joka on maamme suosituin hiihtomatkailukohde. Levi tunnetaan myös alppihiihdon maailmancupin osakilpailuiden järjestämisestä. Ylläksellä puolestaan on Suomen parhaat ja pisimmät hiihtoladut.

Visman toimitusjohtaja Øystein Moan:
”Toimittuamme Visma Ski Classics -sarjan yhteistyökumppanina vuodesta 2015 olemme iloisia siitä, että kiertueeseen on lisätty Ylläs-Levin kilpailu. Viime vuosina Visma on kasvanut Suomessa nopeasti: työntekijöitä on yli 1 000 ja asiakkaita 50 000.

Pitkän matkan hiihtokilpailuissa on paljon sellaista, johon voimme samastua. Maastohiihto puhuttelee pohjoismaista identiteettiämme, ja Visman tavoin myös Ski Classics -sarja kasvaa voimakkaasti. Sen lisäksi, että olemme Visma Ski Classics -sarjan yhteistyökumppani, toimimme myös Ylläs-Levin kilpailun pääyhteistyökumppanina. Suomi on Vismalle tärkeä markkina-alue, joten tuemme tapahtumaa mielellämme.”

Ylläs-Levin kilpailun johtaja Teemu Virtanen:
”Meille on kunnia saada Visma Ylläs-Levin kilpailun pääyhteistyökumppaniksi. Se vahvistaa brändiämme ja tapahtumaa kokonaisuutena, sillä Visma on jo koko sarjan yhteistyökumppani. On hienoa tulla liitetyksi Visman kaltaiseen huippubrändiin. Yhdessä voimme luoda kilpailun, joka muistetaan vielä vuosienkin päästä. Kilpailun lisäksi tarjoamme tyylikkään ja laadukkaan tapahtuman, jossa pidetään hauskaa.”

Ilmoittautuminen Ylläs-Levin kilpailuun on alkanut 15.9.2016 – early bird -hinnat ovat voimassa syyskuun loppuun asti!

Pidennä hiihtokauttasi ja koe Pohjois-Suomi parhaimmillaan. Kiehtova luonto, revontulet ja mahtavat hiihtomaastot! 

Facebook: @yllaslevi2017
Twitter @yllaslevi